fbpx

Byggetrinn 2 nærmer seg lansering

Andre byggetrinn i Kokleheia Amfi, med 30 flotte utsiktsleiligheter med kanskje enda mer unike fasiliteter en første byggetrinn 1 nærmer seg nå lansering!

Prosjektet organiseres som et borettslag i Sørlandet Boligbyggelag (SØBO). Det tilbys mulighet for individuell nedbetaling av fellesgjeld, kalt IN-ordning, med inntil 20 års avdragsfrihet på andel fellesgjeld. Med en slik løsning gis kjøperne en fantastisk fleksibilitet til selv å påvirke månedlige fellesutgifter.

Det vil også gis fordeler for boligbyggelagets medlemer ved lansering hvor det gis forkjøpsrett. Dette gjør det svært smart å melde seg inn i boligbyggelaget så tidlig som mulig for å få viktig prioritering ved valg av drømmeboligen! Det kan du enkelt gjøre her!

Ta gjerne kontakt med Krogsveen i Kristiansand!

Arkitektenes kongstanke; sol og utsikt til alle

Mer en noen gang har vi fått lov til å utvikle et prosjekt der absolutt alle leiligheter får svært gode solforhold, og i tillegg svært god utsikt. Dette er sjeldent.

Tomten er dramatisk og unik der den ligger, vestvendt på østsiden av Otra. Utsikten over byen er storslagen, med domkirka og Odderøya i bakgrunnen. Og også mot vest, over Egs-jordene og de ærverdige, gamle bygningene ved sykehuset. Sist, men ikke minst, er utsikten nordover særdeles naturskjønn, hvor Otra kommer glidende nedover i et trangt elvelandskap mellom skogkledde heier.

Ved utformingen av leilighetene har vi derfor vært svært opptatt av at alle beboere skal få oppleve tomtens helt unike beskaffenhet. At man også innenfra kan se når laksen vaker i Otras stille sommervann, eller når frostrøyken siver som et teppe langs elvedalen en tidlig vintermorgen.

Høststemning på terrassen til leilighet B101. Her ser man at også leilighetene i 1. etasje får nydelig utsikt over Otra. Denne 2-roms leiligheten på 69,5 m2 BRA har kontor og innvendig bod, samt terrasse på hele 26,9 m2.

Hver eneste kvadratmeter er viktig

Vårt overordnede mål er at beboerne skal bli stolte av leiligheten sin, og at de skal ha lyst til å tilbringe tid i sitt nye hjem. Stue/kjøkken er derfor utformet med store vinduer mot vest, slik at oppholdsarealet nærmest blir en balkong i landskapsrommet. Videre har vi jobbet intensivt for å finne gode og plasseffektive løsninger. Vi vet at hver eneste kvadratmeter er viktig.

Leilighetene varierer i størrelse, men alle er utformet med nennsom hånd. Flere av leilighetene har egen privat avdeling der soverommene og leilighetens andre bad er plassert. Dette mener vi gir en kvalitet og en følelse av eksklusivitet. I andre leiligheter omkranser soverommene oppholdsrommet, noe som gir stor arealeffektivitet.

Tilpasset landskapet

Ved utvikling og utforming av bygningskroppen, har vi jobbet med en formal bevissthet med fokus på variasjon i høyde og sideveis forskyvninger. Bygget trappes opp fra syd, for så å trappes noe ned på midten, og igjen trappes ytterligere ned mot nord. Videre har vi utformet bygningskroppen slik at den bukter seg i landskapet. Dette gir bygget karakter samtidig som volumet nedskaleres, både i forhold til omgivelsene, men også i forhold til hva den enkelte opplever fra sin balkong eller terrasse.

Når det gjelder byggets fasader og uttrykk, har vi jobbet med gråtoner og et tydelig moderne og minimalistisk tidsriktig formspråk. Vi mener bygget har fått et tydelig særpreg, noe tomten fortjener.

Å skape et godt bomiljø med attraktive leiligheter har stort fokus hos ENO Arkitekter. Gode prosjekter skapes gjennom god steds- og terrengtilpassinger og ikke minst i samarbeidet mellom arkitekt og oppdragsgiver.

Even H. Olaisen, sivilarkitekt og Gordon Röwer, dipl. ing. arch, FH, M.Sc.

Kontakt oss!

Ta kontakt med Krogsveen

Jøran Flakk
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Alex Modahl
Daglig Leder/Eiendomsmegler