fbpx

Kokleheia Amfi Byggetrinn 2 går fra plan til virkelighet – byggingen er allerede i gang.

Leilighetsprosjektet Kokleheia Amfi kommer opp på vestsiden av Kokleheia i Kristiansand. Her er utbyggingen av byggetrinn to allerede godt i gang.

I hjertet av Kristiansand, tar Kokleheia Amfi form og går fra plan til virkelighet. Byggeprosessen har vært i gang siden 2022 og styret i Kokleheia Eiendom tok beslutning om byggestart av byggetrinn 2 før jul i 2023. Nå, noen få uker inn i januar 2024, begynner etasjene å reise seg også i dette byggetrinnet!

Ferdigstillelse av byggetrinn 1 forventes våren 2024, og byggetrinn 2 er forventet tidlig i 2025 – da åpner boligprosjektet dørene for de nye beboerne av det siste byggetrinnet, og det ferdig utbygde prosjektet. Byggetrinn 1 har 22 solgte av 30 boliger. Av de 30 moderne leilighetene i byggetrinn 2, har allerede 11 funnet sine eiere, og det er med glede vi ser frem til å ønske flere beboere velkommen.

Dette er utbyggerne

Pancom, i samarbeid med VEF Eiendom, er utbyggere bak prosjektet, som blir organisert som et borettslag i samarbeid med Sørlandet Boligbyggelag (SØBO). Kjøperne har mulighet til individuell nedbetaling av fellesgjeld gjennom IN-ordningen, fellesgjelden vil ha opptil 20 års avdragsfrihet, og med utkjøpsmulighet vil kjøperne ha god fleksibilitet til å påvirke månedlige fellesutgifter.

  • Prosjektet er helt i vår gate sier Frederic Kristoffersen styrelederen i Kokleheia Eiendom AS. Et utfordrende prosjekt, med flere spektakulære sider. Samtidig er dette god by- og stedsutvikling, og vil være et prosjekt Pancom og utbyggerne vil være stolte av!
Sol og utsikt for alle

For deg som setter pris på en vakker utsikt.

Arkitektene bak prosjektet har en klar visjon: «Sol og utsikt for alle.» Alle leilighetene er designet med vestvendte utsikter, minimalt innsyn og panoramautsikt over den majestetiske elven Otra, svært gode solforhold og en enestående utsikt fra tomten, inkludert byen, elven og skogene. Beboerne vil oppleve solnedgangen over byen og den fantastiske utsikten nordover, der elven snor seg gjennom landskapet.

Byggetrinn 2 markerer en milepæl for Kokleheia Amfi, og Kristiansand kan nå se frem til en imponerende utvikling som tar form helt til sluttfasen i 2025. Den glade nyheten om at byggingen av trinn 2 er i gang, plasserer prosjektet på kartet, og beboere kan se frem til å flytte inn i drømmeleilighetene om litt over ett år.

Kokleheia Amfi-prosjektet har ikke bare en 180 graders panoramautsikt, men også helt unike solforhold. Dette gjør det til et unikt sted å bo og nyte livet. Det gjør det til et godt hyggelig sted å kunne nyte idylliske sommerkvelder!

Kontakt oss!

Ta kontakt med Krogsveen

Jøran Flakk
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Alex Modahl
Daglig Leder/Eiendomsmegler