fbpx

Kristiansand kanskje råeste utsikt og solforhold!

Kokleheia Amfi-prosjektet har ikke bare en 180 graders panoramautsikt, men også helt unike solforhold. Dette gjør det til et unikt sted å bo og nyte livet. Det gjør det til et godt hyggelig sted å kunne nyte idylliske sommerkvelder!

Kokleheia Amfi-prosjektet har ikke bare en fantastisk utsikt fra de øvre etasjene, men også fra nederste etasje. Her kan man nyte den samme panoramautsikten som de fleste andre boliger i prosjektet. Utsikten strekker seg hele veien ned til Kristiansand og ut over den vakre elven Otra. Dette er virkelig en unik beliggenhet som gir deg en mulighet til å nyte livet på toppen av Kokleheia. Ta kontakt med en megler for å få en omvisning på stedet og se selv hvor fantastisk området og utsikten er!

20230622_203558

Otra er en elv som renner gjennom Agder-fylkene i Sør-Norge. Elven starter på Hardangervidda, og renner gjennom vakre landskap og byer som Setesdal og Kristiansand før den renner ut i Skagerrak. Elvens navn kommer fra ordet «óra», som betyr «den brusende» på gammelnorsk. Otra er kjent for sitt rike fiske, med arter som laks, ørret og røye.

Rundt området langs Otra finner du en rekke flotte naturfasiliteter som passer perfekt til sommersesongen. Du kan nyte en piknik ved elven eller ta en forfriskende svømmetur. Det finnes også mange flotte turstier som tar deg gjennom det vakre landskapet og gir deg fantastiske utsikter over elven og området rundt. Ta en pause fra bylivet og utforsk alt det vakre som Otra har å tilby!

Solen skinner fortsatt kl 22.20!

prosjektet har ikke bare en fantastisk utsikt og unike solforhold, men også lange sommerdager hvor solen skinner på prosjektet helt frem til kl. 22.20. Dette gir deg muligheten til å nyte idylliske sommerkvelder på verandaen til det flotte prosjektet. Utsikten og solforholdene er noe man kan lete lenge etter i Kristiansand, så ta kontakt med en megler for å få en omvisning og se selv hvor fantastisk det er!

Kontakt oss!

Ta kontakt med Krogsveen

Jøran Flakk
Fagansvarlig/Eiendomsmegler
Alex Modahl
Daglig Leder/Eiendomsmegler